Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Mellan raderna

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.
Pärmbild
Pärmbild
Olika pärmbilder visas stora om du pekar eller klickar på den lilla bilden.

Beskrivning

Simon är överdrivet noggrann, kaxig och desperat att hitta den rätte mannen som helst ska vara helt perfekt. Cathy är vimsig, slarvig och inte alls så desperat. De är bästa vänner och bor båda i samma område i norra London. Nära dem bor också Lucy och Josh med sin vilde son Max och den otäcka aupairen Ingrid.
Tillsammans försöker vännerna få ihop vardagen vad gäller vänskap, kärlek och karriär.
En dag, dyker plötsligt Portia upp i deras liv igen. Snygga självsäkra Portia som svek och krossade deras kollektiva vänskap och som de alla försökt glömma. Deras roller skakas om och ingen är riktigt säker på om de gillar det.

Mellan raderna är en engagerande berättelse om hur svårt det kan vara att få alla delar av livet i balans – men också om hur härligt det är när det lyckas.

Jane Green bor i London där hon tidigare arbetade som journalist. Hon skriver på ett charmigt och roligt sätt om vänskap, kärlek och karriär. Alla hennes böcker har gått direkt in på bestsellerlistorna.

(Månpocket)

Personer, aktörer

Platser för händelserna

Konkreta platser för händelserna

Originalspråk

Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Språk

Utgivningstid

Sidantal

286

Språk

Översättare

Utgivningstid

Sidantal

370

Förlag

Språk