Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Där havet slutar

Typ

romaner
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.
Pärmbild
Pärmbild
Olika pärmbilder visas stora om du pekar eller klickar på den lilla bilden.

Beskrivning

Se efter lillebror! Säger Beth Cappadora till sin sjuåring Vincent när hon ska checka in på ett hotell i Chicago för att fira sitt femtonåriga studentjubileum. Några minuter senare är treårige Ben borta. Och ingen kan hitta honom.
Hans försvinnande orsakar en mediastorm och en nationell polisjakt som leder ingenstans. Beth, frusen i själen av saknad och ovisshet, låter sitt äktenskap och sitt förhållande till sin äldste son stranda; familjekatastrofen drabbar dem alla med tragisk kraft.
Så en dag - nio är senare - ringer en pojke på Beths dörr och förändrar hennes och familjens liv på nytt ...

Där havet slutar nådde en närmast ofattbar framgång i USA när den största av alla TV-stjärnor, Oprah Winfrey, i direktsändning utnämnde den till sin favoritbok nummer ett. Det blev stor rusning till bokhandeln och denna fascinerande och djupt kvinnliga debutroman sålde mer än 800.000 exemplar på bara ett par veckor. (Baksidestext, Norstedts)

Huvudpersoner

Konkreta platser för händelserna

Exakt tidpunkt

Originalspråk

Filmer

The following links will take you away from this site.

Textutdrag

Sammanlagt hade det gått tio år, gott och väl tio år, från den heta augustimorgon då Beth lade kuvertet med alla bilderna i lådan till den kyliga hösteftermiddag då hon tog fram det och lade upp dem en och en på skrivbordet.
Tio år och förändringar, faktiskt. Den gångna sommaren hade markerat ett helt år sen Beth fått reda på vad som hänt hennes son Ben.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Utgivningstid

Sidantal

398

Förlag

Språk

Översättare

Första publikation

ja

Språk

Utgivningstid

Sidantal

383

Förlag

Språk

Översättare