Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Ralphs party

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.
Pärmbild
Pärmbild
Olika pärmbilder visas stora om du pekar eller klickar på den lilla bilden.

Beskrivning

Jem letar bostad och när hon stiger över tröskeln hemma hos Ralph och Smith känner hon sig direkt som hemma. Hon får också den behagliga känslan av att här kan hennes drömmars man finnas. Men vem av de två killarna kan det vara?
Ralph är den lata och missuppfattade konstnären, Smith drar på sig kostymen om dagarna och det är han som betalar hyran. De är bästa vänner sedan femton år och sitter gärna i ömsesidigt samförstånd kvällar igenom och flipprar mellan 47 kabelkanaler utan att säga ett ord. Deras vardag blir sig inte lik med en söt kvinna i lägenheten, en kvinna vars dagbok Ralph inte kan låta bli att läsa.

(Bonniers)

Ämnen och teman

Huvudpersoner

Platser för händelserna

Konkreta platser för händelserna

Exakt tidpunkt

Originalspråk

Textutdrag

Smith lade på luren och såg sig omkring i vardagsrummet. Lite folk hade redan varit och tittat på lägenheten i kväll och det var fortfarande relativt städat efter en tidigare storstädning.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Språk

Undertitel

roman

Utgivningstid

Sidantal

403

Språk

Översättare

Utgivningstid

Sidantal

318

Språk

Översättare

Serie