Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Nattens barn

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.
Pärmbild
Pärmbild
Olika pärmbilder visas stora om du pekar eller klickar på den lilla bilden.

Beskrivning

Dracula lever!

Valakiets blodiga medeltida härskare Vlad Dracula Tepes, Drakens son, Spetsaren, lever inte bara i Rumäniens legender...
I ett av de ökända rumänska barnhemmen står han i begrepp att få nytt liv när en kvinnlig amerikansk läkare hängivenhet stör den noga uträknade planen.
Den sällsynta blodsjukdom som pojken Joshua verkar lida av kan botas i USA, varför läkaren adopterar honom för att kunna ta med sig honom hem - och samtidigt kommer hon ett okänt medicinskt fenomen på spåret, ett fenomen som lovar bot mot både cancer och AIDS.
Men äldre och mindre välvilliga krafter vill använda Joshua för andra syften, och från det amerikanska forskningslaboratoriet leder spåret tillbaka in i Rumäniens blodiga hjärta, där Natten barn, Vlad Dracula och hans gelikar, aldrig har dött...

(baksidestext)

Huvudpersoner

Konkreta platser för händelserna

Exakt tidpunkt

Originalspråk

Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Utgivningstid

Sidantal

400

Förlag

Språk

Översättare

Första publikation

ja

Språk

Utgivningstid

Sidantal

457

Språk