Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

En tripp till Indien

Typ

romaner
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.
Pärmbild
Pärmbild
Olika pärmbilder visas stora om du pekar eller klickar på den lilla bilden.

Beskrivning

Liz åker till Indien för att försöka finna sig själv. Dave åker till Indien för att försöka få Liz i säng. Liz älskar Indien med tiggare och allt och är på väg att hitta sitt tantriska centrum, medan Dave förföljs av sin dåliga karma.
Till all lycka träffar han dock rikemanssonen Ranj, som är i färd med att utveckla något slags mästerskap i konsten att charma tjejer från Europa, inte minst ett svenskt flicklag i handboll. I Ranjs sällskap får Dave lära sig saker som revolutionerar hans tillvaro och lyckas finna sig själv på ett sätt som både skänker njutning och avspänning.
En tripp till Indien är en underbart rolig och fräck satir över unga européers flummiga vallfartsresor till ett mytomspunnet Indien.
William Sutcliffe föddes i London 1971. En tripp till Indien är hans andra roman och den första som översatts till svenska. Den har sålts i över 100 000 exemplar i Storbritannien och utkommer nu i tolv länder.

(Forum)

Personer, aktörer

Huvudpersoner

Platser för händelserna

Konkreta platser för händelserna

Ämnesord

Originalspråk

Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Språk

Utgivningstid

Sidantal

238

Förlag

Språk

Översättare

Utgivningstid

Sidantal

249

Förlag

Språk

Översättare