Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Dödligt bevis

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Lydia Cunningham är en originell gammal dam, som lever ett tillbakadraget liv i det lilla samhället vid kusten. Hon är änka efter framlidne officeren och godsägaren Henry Cunningham och bor i grindstugan till det som förr var herrgården och deras gemensamma hem. Nu är den hotell och omges av nya villa- och radhusområden.
Sonen Gerald hade fått ärva allt efter fadern, men tvingades sälja när hans första äktenskap sprack.
Lydias medelålders dotter Thelma har också några misslyckade äktenskap bakom sig. Hon har brådstörtat lämnat ett när hon oväntat kommer till modern på besök. På tåget dit träffar hon en sympatisk ung man, som hon introducerar i familjen och erbjuder tillfälligt husrum hos modern.
Hon känner inte till att han just har avtjänat ett fängelsestraff för mordbrand. Och utan att veta om det är hon snart på väg att röja en väl bevarad hemlighet i familjen.
Ett avslöjande måste till varje pris förhindras.

(baksidestext)

Ämnen och teman

Platser för händelserna

Originalspråk

Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Språk

Utgivningstid

Sidantal

294

Förlag

Språk