Letar du efter något att läsa? Hitta intressanta författare, böcker och nya läsupplevelser på Boksampo.fi.
Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Gömt byte

Typ
romaner
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.
Pärmbild
Pärmbild
Olika pärmbilder visas stora om du pekar eller klickar på den lilla bilden.
Beskrivning
Nej, det är inte lätt att vara Stephanie Plum. Innan hon ens hunnit ut på dagens första uppdrag blir hon indragen i katastrofer. Hon blir vittne till ett rån, hennes bil exploderar och hon får ögonkontakt med rånaren när han tar av sig masken. Skurken tillhör ett fruktat gäng och plötsligt har Stephanie en dödsdom över sig. För att skydda sig och sin familj undan mördaren tvingas hon gå under jorden - och var är det bättre än hemma hos Ranger? Problemet är att denne Prisjägarnas furste inte har gett sin tillåtelse och att Stephanie njuter för mycket av hans sidenlakan.

(baksidestext)
Ämnen och teman
Konkreta platser för händelserna
Exakt tidpunkt
Originalspråk
Textutdrag
Som jag ser det är livet en syltmunk. Man vet inte riktigt vad det är för smak på fyllningen förrän man tagit ett bett. Och sedan, precis när man bestämt sig för att den var god, så spiller man en stor syltklick på bästa t-tröjan.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.
utgivningar
Utgivningstid
Sidantal
298
Förlag
Språk
Översättare
Första publikation
ja
Språk
Utgivningstid
Sidantal
271
Förlag
Språk