Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Oss bröder emellan

Typ

romaner
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

När privatdetektiven Selma Nilsson-Löwe steg av bussen i den lilla idylliska småstaden, väntade hon sig en skön och avkopplande veckohelg hos sin moster och kusin.
Men hon fann allt upp- och nervänt: grannhuset nerbrunnet och kusin Olle försvunnen, alla upprörda och förskrämda. Och inte blev det bättre av att hon träffade kommissarie Rebell i mordkommissionen!
Selma Löwe kände intensivt att något var tokigt. Men vad? Det gällde inte själva eldsvådan – den var enligt alla experter en ren olyckshändelse. Men vad hade hänt sedan? Inom några få timmar hade Sveriges enda kvinnliga privatdetektiv fått igång en hel karusell av bilar, poliser och stadsfullmäktige. Och varken hon själv eller amatördetektiven Mattias Beckholmen gav sig förrän gåtan på det mest oväntade sätt löstes inför deras ögon.
Men den där trivsamma veckohelgen fick den goda Selma sannerligen se sig om efter.

Med sin nya roman befäster Kjerstin Göransson-Ljungman ytterligare sin ställning som en av Sveriges skickligaste detektivförfattare. Om hennes förra, prisbelönta deckare Mord på auktion skrev Kjell Stensson att den var "ett evenemang för läsare av svenska deckaroriginal". "Oss bröder emellan" är lika spännande, lika kärleksfull och omsorgsfull i sin muntra människo- och miljöskildring.

("Förlagets text" / hämtat från deckarsidorna.se)

Platser för händelserna

Originalspråk

Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Utgivningstid

Sidantal

229

Språk