Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Nio och en halv vecka

Typ

romaner
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Originalspråk

Textutdrag

Första gången vi låg med varann höll han fast mina händer ovanför huvudet på mig. Jag tyckte om det. Jag tyckte om honom. Han var lynnig på ett sätt jag tyckte var romantiskt; han var rolig, intelligent, intressant att tala med och han kunde få mig att njuta.
Nio & en halv vecka är en ovanlig, passionerad och extrem historia baserad på verkliga händelser. Elizabeth McNeill hade en framstående position på ett stort företag när hon inledde en affär med en man hon träffat. Deras sexuella möten vilade på ett mönster av dominans och i takt med att deras relation utvecklades spelade de ut allt farligare och mer komplexa sadomasochistiska variationer. Till sist hade Elizabeth gett upp all kontroll över sin kropp - och sitt psyke. Med en kylig distans som ger skildringarna en förhöjd intensitet, vecklar Elizabeth McNeill skickligt ut sin berättelse och bjuder in läsaren i en hypnotisk, uppslukande värld. En modern erotisk klassiker, i översättning av Katarina Norén
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Språk

Undertitel

minnen från en kärleksaffär

Utgivningstid

Sidantal

167

Förlag

Språk

Översättare