Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Allt att vinna

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

När IT-bubblan spricker står Dan Porter en dag utan jobb. Han och hans familj som levt ett gott liv i London får snabbt vänja sig vid något anna t. Och Dans hustru är inte nöjd …
En tidningsartikel blir vändningen för Dan. Med stigande intresse läser han om ett engelskt par som framgångsrikt börjat på ny kula i Skottland. Hustrun har en modefirma – och den är nu till salu. När Dan beger sig norröver för att träffa den kvinnliga ägaren hoppas han att detta är chansen som vänder livet till det bättre igen – han anar inte på vilket vis…

Allt att vinna är spännande, romantisk och tankeväckande roman om en man som får chansen att börja om på nytt – och som vågar språnget. Det är berättelsen om vad som kan hända när man tvingas omvärdera vad som är viktigt i livet.


Robin Pilcher provade en rad olika yrken innan han blev författare.
Allt att vinna är hans tredje roman, efter Med havet emellan och En ny början. Liksom sin världsberömda mor och författarkollega Rosamunde Pilcher är han bosatt i närheten av Dundee Skottland. Han är gift och har fyra barn.

(Forum)
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Utgivningstid

Sidantal

248

Förlag

Språk

Översättare

Första publikation

ja

Språk