Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Min fars hus

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Sylvia Fraser satt och arbetade på sin sjätte roman, som skulle handla om incest. Plötsligt insåg hon att det var sin egen barndom hon berättade om. Det var hon själv som var offret, och detta hade hon förträngt i fyrtio år.
Som barn blev Sylvia sexuellt utnyttjad av sin far och förhållandet pågick i åratal. Hur var det möjligt att hon inte mindes någonting? För att stå ut med övergreppen hade hon kluvit sin personlighet i två delar. Hennes hemliga andra jag fick utföra de skamliga handlingarna och bära den tunga skulden.
MIN FARS HUS är berättelsen om Sylvia Frasers detektivarbete när hon steg för steg letar sig tillbaka till sitt eget förflutna, löser upp sina knutar och till sist försonar sig med den sanning som satt sin outplånliga prägel på hennes liv.

(baksidestext)

Ämnen och teman

Personer, aktörer

Huvudpersoner

Originalspråk

Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Utgivningstid

Språk

Utgivningstid

Sidantal

276

Förlag

Språk