Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Ödesresan

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Inte långt efter att Vanda hade återvänt från kärleksturen till Madeira, händer det något oväntat. Hon får Lukas till att segla henne och barnen till Arkhangelsk, där familjen väntar. Men inte heller där slipper hon undan dramatik... Vanda kände den skarpa smärtan i magen, den lade sig kring hennes hjärta och kramade till så att hon nästan inte kunde andas. Hade barnen kanske varit med på slädturen? "Blev de utkastade ur trojkan, säger du?" Blev Aleksandra och Antonia utkastade" Vanda förstår att det opassande förhållandet till Spanjoren måste ta slut, men gruvar sig för att ta farväl av mannen som har stulit hennes hjärta. Den unga änkan saknar heller inte friare. Men som alltid, har hon Huset Arents bästa i tankarna - även när hon måste fatta sitt livs beslut...

Personer, aktörer

Huvudpersoner

Exakt tidpunkt

Originalspråk

Textutdrag

"Vad är det med mamma?" frågade Aleksandra med ryggen mot dörren. Hon stod och bytte fot, för det var tidigt morgon och knappt det, och hallgolvet var kallt under de bara fötterna. Femåringen hade blivit undanföst av Beret några gånger redan, så hon vågade inte gå för nära.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Utgivningstid

Sidantal

330

Förlag

Språk