Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Exhäxorna

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Exhäxan – hans första fru – som fortfarande spelar en stor roll i hans liv; hon som bortser från det faktum att det är du som borde hålla talet på hans födelsedag. Hon måste elimineras.

Alison, Fiona, Julia och Susan har en klubb – Aktuella Fruars Klubb – eller kanske är det en pakt. De är alla fyra förföljda av sina respektives före detta fruar, antingen hon vägrar släppa taget, är död och därmed helgonförklarad, eller idkar emotionell utpressning via barnen. Deras ”klubb” blir en säkerhetsventil i tillvaron. En livboj. Men nu är det nog. Det är dags att sätta ned den vassa klacken och inte nöja sig med att vara nummer två. Tillsammans drar de ut i krig mot exhäxorna.
Underbart underhållande och humoristiskt men med den där skarpa iakttagelseförmågan som gör att Jane Moore höjer sig över mängden – igen.

(Norstedts)

Personer, aktörer

Originalspråk

Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Utgivningstid

Sidantal

308

Förlag

Språk

Översättare

Första publikation

ja

Språk