Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Saffys ängel

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.
Pärmbild
Pärmbild
Olika pärmbilder visas stora om du pekar eller klickar på den lilla bilden.

Beskrivning

Cadmium, Saffron, Indigo och Rose är lika färgstarka som färgkartan de fått sina namn ifrån...

När Saffron upptäcker att hennes namn inte finns med på färgkartan får hon reda på att hon är adopterad. Det blir början på hennes halsbrytande och äventyrliga sökande efter stenängeln hon minns från sina drömmar.

Under tiden är de andra i Saffys familj upptagna med sina egna udda projekt. Hennes pappa gömmer sig i sin konstnärslya i London där han arbetar med sitt senaste mästerverk medan hennes mamma dagdrömmer i trädgårdsskjulet. Storasyster Caddy är himlastormade förälskad i sin körlärare och kan inte tänka på något annat än nästa körlektion. Indigo, Saffys bror, försöker bli modigare genom att utsätta sig för den ena livsfarliga situationen efter den andra, medan lillasyster Rose målar tavlor med det hon kan hitta i kylskåpet och lindar alla runt sitt lillfinger.

Inte konstigt att Saffy känner att hon inte kan förvänta sig någon hjälp från familjen i sitt sökande efter sin bakgrund - men hon kanske blir överraskad...

(B. Wahlströms)

Huvudpersoner

Konkreta platser för händelserna

Ämnesordskedjor

Originalspråk

Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Språk

Utgivningstid

Sidantal

187

Förlag

Språk

Översättare