Ungdomsmirakler

Typ

faktaböcker
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Dessa gripande och berörande berättelser visar oss hur tron verkar på förunderliga vägar för vanliga ungdomar.

Deras upplevelser, återberättade av Karen Kingsbury, uppmuntrar oss att låta Gud vara en del av våra liv och att själva får uppleva Guds kärlek och kraften i Hans mirakulösa möjligheter.

Varje sann berättelse innehåller bevis på Guds omsorg och visar på sanningen i att vi aldrig är ensamma, inte ens i de mörkaste av stunder, eller när livet tar en helt oväntad vändning.

Bland berättelserna finns:

Saknad pappa - En förtvivlad dotter ber om ett tecken på att hennes pappa inte har lämnat henne för alltid...och får ett häpnadsväckande svar.

Precis som Jesus - Droger har tagit över sextonåringens liv. Men kampen om hans själ och hans framtid tar en dramatisk vändning på en osannolik plats.

Himlens perfekta tidsplan - En gymnasieelev möter en kraftig storm och på vägen framför henne hotar en fara hon inte kan se. Det skulle krävas ett mirakel för att få henne att stanna i tid...

(Baksidestext)
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Undertitel

Sanna berättelser om Guds närvaro idag

Utgivningstid

Sidantal

167

Språk

Översättare

Första publikation

ja

Utgivningstid

Språk