Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Arvtagarna

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Hannah Hywel har speciella förmågor, som funnits i släkten sedan generationer tillbaka. Hon är synsk och kan utöva healing.

När hennes yngsta dotter Liza börjar visa tecken på att även hon har fått del av detta arv kan inte Hannah undgå att bli orolig för henne. Liza är Hannahs utomäktenskapliga kärleksbarn, hon är en envis och egensinnig natur och tar inte sin mors varningar på allvar.

När Liza växer upp visar hon sig ha en anmärkningsvärd talang för skådespelaryrket, och hon utvecklas till en sällsynt framstående aktris med stor karisma.

Hannah själv märker att hon längtar till sina walesiska rötter och till det lilla hus som varit hennes hem.


Hannah kan inte släppa tanken på att kunna återförena sin splittrade familj när hon återvänder till Wales. Men Liza vill gå sin egen väg - hennes planer fyller Hannah med bävan, hon befarar att mörka drag i deras historia ska komma att upprepa sig ...

Margaret Evans återkommer här med en efterlängtad fristående fortsättning på Hannahs gåva, och vi får nu följa huvudpersonens öden under ytterligare 30 år.

(Bra Böcker)
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Språk

Utgivningstid

Sidantal

510

Språk

Översättare