Letar du efter något att läsa? Hitta intressanta författare, böcker och nya läsupplevelser på Boksampo.fi.

Hur vi hungrar

Typ
novellsamlingar
Upphovsman
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.
Beskrivning
Dave Eggers är tillbaka med full kraft.
Här får vi bland andra lära känna Rita som bestiger Kilimanjaro bara för att hennes syster vill att hon ska göra det. I en annan novell berättar Eggers en hel relationshistoria på två sidor, om en kvinna som inte har något intresse för någon annan man än sin son.
Vi får också i en inre monolog följa en irländsk setters tankar inför döden och träffa två gamla vänner som återser varandra i Costa Rica.
Och Fish åker över halva USA för att hälsa på sin kusin som har försökt ta livet av sig för sjunde gången. Den här gången har han hoppat från ett motelltak som inte alls var särskilt högt …
Efter debuten med den stora romanen Ett hjärtslitande verk av förbluffande genialitet återkommer Dave Eggers här med en novellsamling som visar att han också är det lilla formatets mästare.

(Forum)
Originalspråk
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.
utgivningar
Utgivningstid
Sidantal
252
Förlag
Språk
Översättare
Första publikation
ja
Språk