Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Mrs Pollifax i farten

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Förra gången Emily Pollifax hade hört rösten i andra ändan av telefontråden hade den fått iväg henne på en resa som helt av en slump kastade henne in i en virvel av rafflande äventyr i spionernas värld. Hon hade tyckt att det var en förtjusande omväxling till hennes stillsamma liv som änka i en villastad i New Jersey.
Nu undrade mansrösten från CIA, den amerikanska underrättelsetjänsten, om hon kunde ge sig iväg omedelbart på ett uppdrag som skulle föra henne över halva jordklotet. En berömd dubbelagent hade försvunnit från en utländsk ambassad och man behövde skyndsamt hjälp i Istanbul. Kunde Mrs. Pollifax..? Naturligtvis svarade hon ja.
Den okuvliga Mrs. Pollifax, inofficiell CIA-agent med silver i håret och ett huvud för sig i fråga om logik, hamnade än en gång i ett otroligt äventyr i den internationella spionvärlden. Uppdraget förde henne på en vild jakt genom Turkiets städer och landsbygd till ett möte med en zigenarkaravan. Medan fiender och vänner hopades omkring henne lyckades hon mot alla odds ta hem spelet.

(baksidestext)
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Utgivningstid

Sidantal

255

Språk

Översättare

Första publikation

ja

Språk