Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Såsom dina dagar

Typ

romaner
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Julie är nu gift med Jørgen och de bor på hans fädernegård Storvik. Hennes ungflicksdrömmar har fått ge vika för en krassare kvinnoverklighet. De två är i trettioårsåldern och har egna barn men ändå vägrar Jørgens föräldrar att överlåta gården på dem. Det känns ofta ganska tröstlöst att gå där som oavlönat tjänstefolk utan ansvar och utan frihet. Julie älskar sin man och sina söner, men svärföräldrarnas hårda hållning tär svårt på deras förhållande.

Boken utspelar sig i den norska kustbygden vid Kristiansund i slutet av tjugotalet och början av trettiotalet. Det är en engagerande berättelse med en stark kvinna i blickfånget som är lätt att känna igen, förstå och tycka om.

Såsom dina dagar är den direkta fortsättningen på Till dess morgonvinden blåser. Den tredje delen heter Dit ödets vägar bär.
(Baksidestext)
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Utgivningstid

Förlag

Språk

Översättare

Första publikation

ja

Språk