Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Fruktodlingens hemligheter

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

En djup längtan efter ett hem hade fört Eliza till Wyatts Fruktodling för tio år sedan. Nu är hon änka med tre små barn, djupt skuldsatt och med insikten om att allt hänger på henne. Men hur ska hon klara att sköta odlingen helt ensam? När en främling dyker upp på gården tar Eliza för givet att han är som alla andra stackare som söker arbete på grund av den stora depressionen. Men Gabes hemtama sätt att ta sig an arbetet på gården väcker frågor hos Eliza - samtidigt som hon fruktar att Gabe döljer ett förflutet och vissa motiv som skulle kunna äventyra allt hon kämpat för att uppnå för sig själv och barnen ...
En oerhört fängslande roman om några människor vars liv vävts samman av behov och omständigheter.
(Baksidestext, 2009)

Ämnen och teman

Huvudpersoner

Platser för händelserna

Tidpunkt för händelserna

Exakt tidpunkt

Originalspråk

Textutdrag

Det sägs att alla har en egen skyddsängel som vakar över dem, men aldrig hade jag behövt någon så förtvivlat som då Frank Wyatt dog. Frank var min svärfar, den siste i den stora släkten Wyatt.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Utgivningstid

Sidantal

346

Språk

Första publikation

ja

Språk