Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Grevgatan 22

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Hur kan man drömma om villa, man och ungar? - Josefine ska snart fylla trettio och i hennes värld går ingenting upp mot kroglivet kring Stureplan, en hanterbar flirt och hennes bästa kompis Ebba.

Josefine är en kaxig tjej som vet hur hon ska hantera både män och jobbet på reklambyrå. Men så händer det där med Jesper … De jobbar tillsammans och det bara blir så att de går hem efter en fest. Sen händer det en gång till, och ännu en gång. Men det handlar bara om sex, eller?

Samtidigt som Josefine kämpar med att få rätsida på sitt vacklande kärleksliv, lever hennes syster – Emelie – på helt annat vis. Hon är gift sedan länge och är lycklig med man och barn i en stor villa. Systrarna har sedan länge glidit ifrån varandra och Josefine har från första stund varit skeptisk till Emelies val. Emelie själv är nöjd, tror hon, tills den dag hon av misstag läser ett sms skickat till maken. Avsändaren är en annan kvinna. Från den stunden vänds hennes tillvaro upp och ned och hon tvingas omvärdera både livet och kärleken.

(Fischer & Co)

Personer, aktörer

Konkreta platser för händelserna

Ämnesordskedjor

Ämnesord

Originalspråk

Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Utgivningstid

Sidantal

315

Språk