Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Av kött och blod

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

För femton år sedan försvann Susan Blacklock spårlöst och trots en massiv insats lyckades polisen aldrig hitta henne. Två män, Shane Donald och Alan McKeirnan, greps men var tvungna att släppas i brist på bevis. Ett år senare blev de båda dömda för våldtäkt och mord på en ung flicka.
Kriminalkommissarie Frank Elder som ledde sökandet efter Susan har nu dragit sig tillbaka från polisen för att leva ett stillsamt liv långt borta från storstaden. Men när han får höra att Shane Donald har blivit villkorligt frigiven väcks de plågsamma minnena av det olösta fallet åter till liv.
Då ytterligare en ung kvinna hittas mördad får polisen vykort från en som säger sig vara gärningsmannen. Frank känner sig tvingad att ingripa, ovetande om att han utsätter hela sin familj för livsfara.

(Minotaur)

Ämnen och teman

Huvudpersoner

Konkreta platser för händelserna

Ämnesordskedjor

Originalspråk

Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Utgivningstid

Sidantal

382

Förlag

Språk

Översättare

Första publikation

ja

Språk