Letar du efter något att läsa? Hitta intressanta författare, böcker och nya läsupplevelser på Boksampo.fi.

Das Humoristische Manifest

Typ
vitsar och anekdoter
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.
Beskrivning
André Wickström redogör för sin egen bana som ståuppkomiker, i början visste han knappt vad humor var, än mindre att ta betalt för roligheterna, numera är han proffs. Vi brukar se honom på TV, på bussreklamer, i tidningar, på teatern - nästan överallt.
I den här roligt skrivna men samtidigt upplysande boken funderar han över både ståuppkomik och över humorns grundväsen över lag, vad är det, varför finns det, hur har det uppstått?
Om du är känd som en trist typ kan du lära dig att bli roligare genom att läsa André. Är du redan full av humor, kan du bli ännu fullare.

"Godkväll. Mitt namn är André Wickström och jag är en finlandssvensk ståuppkomiker. Detta är den första bok jag skriver. Att skriva sin första bok är lite som att ha sex för första gången. Den stora skillnaden är väl att ett finlandssvenskt förlag betalar mig."

(Söderströms)
Ämnen och teman
Originalspråk
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.
utgivningar
Undertitel
en bok om ståuppkomik
Första publikation
ja
Utgivningstid
Sidantal
179
Språk