Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Nedlagt byte

Typ

romaner
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.
Pärmbild
Pärmbild
Pärmbild
Olika pärmbilder visas stora om du pekar eller klickar på den lilla bilden.

Beskrivning

Prisjägare Stephanie Plum gör Trenton, New Jersey, osäkert. Hon jagar Trentons populäraste man, karamellkungen Mo Bedemier som inte har betalat sina trafikböter. Ingen fattar varför han gått under jorden, det är ju bara fråga om böter.
Stephanie blir inte populär när hon börjar leta efter Mo. Grannarna muttrar om skandalen och mamma skäms. Men Mo har skumma hemligheter. Det är inte enbart godis i säckarna i Mos källare och Stephanie råkar snubbla över en död kropp.
Med den okuvliga amazonen Lula - stor och stark som en sumobrottare - och den farligt attraktive Joe Morelli vid sin sida börjar Stephanie dra i ledtrådarna hon finner. Det hade kunnat vara en lätt mordundersökning om mormor Mazur inte hade envisats med att hjälpa till och om Stephanies frisör inte hade fått en kortslutning och färgat hennes hår orange. Men Stephanie ger sig inte, hon är tuff.
Trentons tuffaste prisjägare tänker nedlägga sitt byte!

(Richter, 2000)
Tredje fristående boken med prisjägaren Stephanie Plum. Här jagar hon karamellkungen Mo Bedemier som inte har betalat sina trafikböter. Men Mo är skummare än han verkar vara. Stephanie får hjälp av Lula och Joe Morelli i efterforskningarna. Tyvärr envisas även mormor Mazur med att hjälpa till.

(BTJ)
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Utgivningstid

Sidantal

302

Förlag

Språk

Utgivningstid

Sidantal

354

Förlag

Språk

Översättare

Första publikation

ja

Språk