Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Tagning ett

Typ

romaner
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.
Pärmbild
Pärmbild
Olika pärmbilder visas stora om du pekar eller klickar på den lilla bilden.

Beskrivning

Kan de förändra världen – innan världen förändrar dem?
Filmskaparna Chase Ryan och Keith Ellison lämnade missionsfältet i Indonesien för missionsfältet i Hollywood. Nu har de klarat det omöjliga – att finansiera en spelfilm med ett budskap som kan förändra världen. Men när Chase och Keith startar inspelningen, går saker och ting inte enligt planerna. Miljoner dollar står på spel och de försöker desperat att hindra produktionen från att rasa samman.

Ett möte med John Baxter
Var filmen en del av Guds plan när allt kommer omkring? Kan ett tillfälligt möte med John Baxter ge dem den uppmuntran de behöver för att hålla kvar visionen och producera en film som faktiskt kan förändra människors liv? Bailey Flanigan har precis flyttat hemifrån och börjat ett nytt liv som student på University of Indiana. Med hennes nya rumskamrat Andy kan hon dela det mesta av livets drömmar och förhoppningar. Utom en sak; De tankar och känslor hon har för en viss ung man… Ska vänskapen bestå, trots hård konkurrens både på scenen och i privatlivet?

Ny bokserie av Karen Kingsbury med gästspel från medlemmar i familjen Baxter…
(Semnos)
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Språk

Utgivningstid

Sidantal

263

Språk

Översättare

Utgivningstid

Sidantal

350

Förlag

Språk

Översättare