Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Ett rum hos Daisy

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Daisy MacLean har sällan en lugn stund. Tillsammans med sin excentriske far Hector driver hon ett tjusigt hotell på den engelska landsbygden, och förutom allt arbete har hon ett rätt trassligt privatliv att reda ut.
När hon får veta att en av hennes vän Taras tidigare pojkvänner tänker fira sitt bröllop hos dem, är hon till en början inte orolig. Tara lovar att det inte ska bli några problem, men det ör lättare sagt än gjort, och återseendet sätter igång en rad oväntade händelser.
Medan Tara sedan brottas med sitt samvete, försöker Daisy undvika den irriterande snygge, före detta rugyspelaren Dev Tyzack som envisas med att dyka upp på hotellet. Samtidigt inleder hon på nytt ett förhållande med en gammal kärlek från universitetet, den rolige och betydligt tryggare Josh. Hector å sin sida har bråda dagar med mer eller mindre hemliga förbindelser. Och så dyker en ung man vid namn Berney upp. Han har något att berätta om Steven, Daisys man som omkom i en bilolycka och som hon gör allt för att glömma. (Baksidestext, 2004)

Huvudpersoner

Platser för händelserna

Originalspråk

Textutdrag

Eftersom han inte hade någon ordförandeklubba, tog Hector MacLean tag i ett tungt askfat av glas och knackade med det mot barens mahognydisk.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Utgivningstid

Sidantal

404

Förlag

Språk

Översättare

Första publikation

ja

Språk