Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Omfamna har sin tid

Typ

romaner
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Fristående fortsättning på boken Dansa har sin tid.
Hela deras liv tillsammans har varit som en rad av mirakler. Kan de verkligen hoppas på ännu ett? Men när en tragedi hotar att slita dem isär, kan de på något sätt upptäcka det allra viktigaste, att omfamna har sin tid?
John och Abby Reynolds är tillsammans igen, och känner sig verkligen som nygifta. De är övertygade om att de kan hantera svårigheterna från sitt förflutna, frågorna från barnen och till och med skolpolitikerna som tar bort glädjen från Johns karriär. Då slår katastrofen till… den slags tragedi som John och Abby aldrig väntade sig.
Det otäcka ljudet från bromsar och metall förändrar allting. Plötsligt tvingas hela familjen in i en djup, närmast hopplös förtvivlan. Mitt i detta vacklar barnens tro och skulden som John och Abby känner för detta färgar allting som handlar om framtiden. Under kampen för att finna förlåtelse, och hoppet om ett mirakel, måste de minnas vad som är viktigt och hålla fast vid det över allting annat.
De har bestämt sig för att gå vidare med sina liv tillsammans… men är ”tillsammans” tillräckligt för en framtid de aldrig hade väntat sig?

(Semnos Förlag)

Ämnen och teman

Personer, aktörer

Ämnesordskedjor

Originalspråk

Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Språk

Utgivningstid

Sidantal

280

Språk