Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

På jakt med Violet Rose

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Violet längtar efter att få uppleva en smula mysterium och romantik.
Uppriktigt sagt är det mer än bara en smula mysterium. Hon lurade till sig resan till Chicago för att söka efter en mor hon knappt minns. Och vad gäller romantik … jaa, med farmors och de tre mostrarnas hjälp går det också ganska bra – kanske till och med lite för bra. Samtliga släktingar – inklusive hennes fromma farmor – tycks ha bestämda planer för henne.
Under en kort sommar öppnas Violets omvärld på vid gavel framför henne. Men i kölvattnet från alla upptäckter behöver hon komma underfund med vilken väg – och vilken man – som till slut ska bli det rätta livsvalet för hennes del.
Lynn Austin är trefaldig vinnare av Christy Award för bästa kristna roman. Hennes gripande och spännande böcker har sin trogna – och växande – läsekrets och hennes roman Fruktodlingens hemligheter har filmatiserats av Hallmark Channel. Lynn och hennes familj bor i utkanten av Chicago.
(Baksidestext)

Huvudpersoner

Platser för händelserna

Tidpunkt för händelserna

Exakt tidpunkt

Originalspråk

Textutdrag

Jag kunde inte föreställa mig en mer chockerande nyhet.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Utgivningstid

Sidantal

334

Språk

Översättare

Första publikation

ja

Språk