Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Bröllopsfeber

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Strax före vigselakten hopar sig tvivlen för Becky Steele. Vill hon verkligen gifta sig? Inlåst i sina föräldrars badrum med bröllopsgästerna väntande utanför väger hon för- och nackdelar mot varandra. Visst har äktenskapet sina poänger och hon är säker på att Julian, som hon känner utan och innan, älskar henne. Men räcker det?
Kommer hon att kunna hänge sig åt barrundor på stan med bästa väninnorna Kate och Anouska om hon är gift? Dansa naken i vardagsrummet när andan faller på? Stjäla väninnornas pojkvänner för att sedan lämna tillbaka dem igen? Plötsligt känns äktenskapet mycket främmande. Becky fattar ett beslut, hoppar ut genom fönstret och rymmer från sitt eget bröllop...
När den första ilskan har lagt sig verkar Julian acceptera hennes beslut. Han spelar visserligen martyr men förutsätter att sambolivet ska fortsätta som vanlig. Becky, som blir närmast utfrusen av släkten, bor alltså fortfarande ihop med mannen hon inte ville gifta sig med utan att veta vad - eller vem - hon skulle vilja ha istället...
På väninnan Anouskas bröllopsfest ställs saker och ting på sin spets. Det är där Becky för första gången träffar Zack, en ursnygg och sexig rappare som lever upp till alla hennes begär och drömmar: farlig, fel, fantastisk i sängen och mycket yngre än hon...
Sex, lögner och velighet leder till minst sagt komiska förvecklingar. Men till slut inser Becky att hon faktiskt måste göra det hon försökt undvika i hela sitt liv: bestämma sig.

Personer, aktörer

Huvudpersoner

Ämnesordskedjor

Originalspråk

Textutdrag

Fråga: Skulle det vara ett allvarligt etikettsbrott om jag rymde från mitt eget bröllop? Det var vad jag undrade när jag lyfte ena benet över fönsterbrädan i mina föräldrars badrum och dystert betraktade tremetersfallet till plåtsoptunnornas stinkande djup nedanför.
Spegeln på badrumsskåpet satt precis så att jag blev ögonvittne till min egen patetiska flykt. Jag stirrade klentroget på den marängliknande klänningen. I fyra veckor hade jag levt på lättvatten för att komma i den.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Utgivningstid

Sidantal

336

Förlag

Språk

Översättare

Första publikation

ja

Språk