Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

För att jag behöver dig

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

En familjs kamp mot lögner, svek och förluster och om att hålla fast vid Den som betyder mest…

När storstadslivets faror i Houston hotar ett av barnens säkerhet, flyttar Brad och Darlene Henderson med sina tre tonåringar till den lilla landsorten Round Top i Texas.
Anpassningen till småstadslivet blir svårt för barnen, särskilt för femtonåriga Grace, som hanterar omställning på ett destruktivt sätt.

Äktenskapet har inte alltid varit en dans på rosor precis, men deras starka tro och övertygelse har burit Brad och Darlene genom svåra tider.

Darlene tar ett jobb på en skola för barn med särskilda behov. En av barnens föräldrar, som är änkeman, börjar bryr sig om Darlene på ett sätt som inte är riktigt lämpligt. Problemet är att hon för första gången på mycket länge känner det som om någon lyssnar på henne och ser till hennes behov.

Om Darlene någonsin behövt Gud… så är det nu.


Beth Wiseman är en bästsäljande författare. Alla hennes böcker har nått topplistorna och flera har dessutom vunnit utmärkelser. För att jag behöver dig är hennes första bok på svenska.

(Semnos)
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Språk

Utgivningstid

Sidantal

309

Språk

Översättare