Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Glädje

Typ

romaner
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.
Pärmbild
Pärmbild
Olika pärmbilder visas stora om du pekar eller klickar på den lilla bilden.

Beskrivning

Hur ska Brooke hantera sitt livs största utmaning?

En hemsk tragedi

Brooke och Peter kämpar med sitt äktenskap när de möter deras livs värsta ögonblick. Det som var tänkt att bli ett trevligt party vid polen för deras två döttrar och några kamrater slutar i katastrof. När treåriga Hayley kämpar för sitt liv dras familjen Baxter närmare varandra, osäkra på hur de ska be.

Ett splittrat liv

Peter är förtvivlad efter olyckan med Hayley. Oförmögen att se bortom sin egen skuld, distansierar han sig från Brooke och deras döttrar och finner andra vägar att lindra sin smärta. Peters val sänder honom in i en mörk tillvaro som hotar att förgöra, inte bara hans relation med Brooke, utan även hans eget liv.

En anledning till glädje

Under tiden av svårigheter och förlust går ett Baxter-bröllop av stapeln i New York City – ett bröllop som ger alla en orsak att le igen. Men vad kommer det att krävas för Brooke och familjen Baxter att gå vidare och hur kommer den plötsliga förlusten av en speciell kvinna att förändra dem alla?

En berättelse om ofattbar förlust och livets överväldigande mirakel

(Semnos Förlag)

Ämnen och teman

Personer, aktörer

Huvudpersoner

Originalspråk

Textutdrag

Poolpartyt kändes som en alldeles utmärkt idé, det perfekta slutet på en perfekt sommar.
Brooke Baxters kollega på kliniken hade en dotter i Maddies ålder och för att fira hennes födelsedag hade familjen bjudit in tio barn och deras föräldrar för att umgås en eftermiddag vid deras pool.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Utgivningstid

Sidantal

252

Språk

Översättare

Första publikation

ja

Språk

Utgivningstid

Sidantal

352

Förlag

Språk

Översättare