Dyra vanor

Typ

kåserier, samlingar

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Boken för dig som har dyra vanor eller önskar få det

"Jag tror att de flesta av oss föds med en latent tendens åt det extravaganta hållet, en längtan efter mer och bättre som lurar någonstans i våra gener, redo att explodera när vi tror oss ha turen på vår sida eller när vi får ett kreditkort i handen."
Tänk dig att få leva bland de rika och berömda, dela deras vanor och ovanor, om blott för en begränsad tid. Peter Mayle fick chansen, tack vare en generös bidragsgivare, att göra de saker vi alla drömmer om. Vore det inte underbart att kunna beställa handsydda skor, glida fram i en limousine, festa på tryffel, svart kaviar och champagne eller snabbt ta dig från den ena kontinenten till den andra i ditt privata jetplan?
Äntligen, efter år av flitiga och kostsamma undersökningar, kommer DYRA VANOR - en häpnadsväckande beskrivning av de flesta av de bästa sakerna i livet. Peter Mayle bevisar en gång för alla att de definitivt inte är gratis. Från Havanna cigarrer och skräddarsydda skjortor, till hotell med verkligt personlig service, från skotsk malt whisky, till fantastiska plagg i kashmir, här finns alla de underbara utsvävningar du kan föreställa dig (och förmodligen åtskilliga fler).

(baksidestext)

Personer, aktörer

Originalspråk

Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Utgivningstid

Sidantal

206

Förlag

Språk

Översättare

Första publikation

ja

Språk