Majsans mysterium

Typ

romaner
tecknade serier, album
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Ett Mysterium lurar bakom knuten. Majsan är övertygad om det. Som den detektiv hon är följer hon spåren in bakom grannens häck. Men det är ett lurigt Mysterium och ledtrådarna trasslar ihop sig. Vem är det egentligen som är misstänkt? Detektiven Majsan och medhjälparen Kaxe fortsätter spaningarna och upptäcker att de har att göra med en Brottsvåg men igelkotten vet vem som egentligen ligger bakom allt...

En rolig och spännande bok som är rikt och annorlunda illustrerad. En blandning mellan textbok och seriealbum.

(Opal)

- - -

Ett Mysterium lurar bakom knuten. Majsan är övertygad om det. Som den detektiv hon är följer hon spåren in bakom grannens häck. Men det är ett lurigt Mysterium och ledtrådarna trasslar ihop sig. Vem är det egentligen som är misstänkt? Detektiven Majsan och medhjälparen Kaxe fortsätter spaningarna och upptäcker att de har att göra med en Brottsvåg men igelkotten vet vem som egentligen ligger bakom allt ... En rolig och spännande bok som är rikt och annorlunda illustrerad. En blandning mellan textbok och seriealbum av serietecknaren och animatören Annika Giannini. 6-9 år.

(BTJ)

Personer, aktörer

Huvudpersoner

Platser för händelserna

Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Utgivningstid

Sidantal

87

Förlag

Språk