Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Livet är en fest

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Kärleksaffärer som involverar tre personer är alltid komplicerade, men i Bella Lawrence fall är omständigheterna särskilt besvärliga: hon är gift med båda männen i sitt liv.

Bella gifte sig i hemlighet med ungdomskärleken Stevie för mer än ett decennium sedan. De var lyckliga så länge de pluggade, två barn som lekte vuxenliv utan att berätta omfattningen av det för någon. Verkligheten kom inte i kapp dem förrän efter examen, men då slog den till hårt – kärleken fick inget syre i den snuskiga lilla lägenheten där de bråkade om dyra räkningar och icke-existerande karriärer. När Bella inte stod ut längre lämnade hon Stevie, Skottland och det gemensamma livet bakom sig, och började ett nytt liv i London.
Flera år senare träffar hon Philip. Han är ett kap. Charmig, rolig, intressant, och snäll. Trots att hon lovat sig själv att aldrig bli allvarligt involverad med någon igen, svarar hon impulsivt ja när han friar. Och trots att hon verkligen har tänkt att berätta sanningen om sitt förflutna för honom, infinner sig aldrig rätt tillfälle. Så de gifter sig och han visar sig vara en alldeles fantastisk make. Och Bella vill verkligen vara en lika fantastisk hustru – men hur kan man bli det när man redan är gift med någon annan?
Hon bestämmer sig för att aldrig avslöja sin hemlighet; Stevie är trots allt sedan länge ute ur hennes liv. Men det finns ett papper, i en offentlig byrålåda någonstans, som berättar motsatsen. Och plötsligt en dag presenterar Laura, Bellas bästa vän, sin nya kärlek: Stevie.
Kan livet bli mer komplicerat?
Det skulle väl i sådana fall vara om Bella och Stevie blir förälskade på nytt ...

(Prisma)
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Språk

Utgivningstid

Sidantal

380

Förlag

Språk

Översättare