Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Livets formel

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Snabb, spännande - och med oemotståndlig brittisk humor!
Darren White är genetiker och har ett enastående tråkigt jobb på ett forskningslaboratorium. Hellre än att arbeta ägnar han dagarna åt att snickra på sin egen storartade teori om alltings sammanhang. Han har inte särskilt dåligt samvete över att försumma jobbet. Inte ens när han får sparken.
En dag dyker en kompis upp hos Darren med en stulen dator. Den visar sig tillhöra polisen. När Darren öppnar mappen Papper gör han en otrevlig upptäckt. Mappen innehåller uppgifter om en mordutredning, bland annat om DNA-tester man gjort på några läkare och vetenskapsmän. Då Darren studerar materialet inser han att spåren leder till två kollegor på labbet...

John McCabe (f.1967) är doktor i genetik, cancerforskare och DJ. Detta är hans andra roman, efter den uppskattade debuten med Spigg.

(Forum)
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Namn

Första publikation

ja

Språk

Utgivningstid

Sidantal

334

Förlag

Språk