Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Smultron och svek

Typ

romaner
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.
Pärmbild
Pärmbild
Pärmbild
Olika pärmbilder visas stora om du pekar eller klickar på den lilla bilden.

Beskrivning

Smultron och svek är ett släktdrama med många bottnar. En charmig och underhållande roman om att hitta sig själv, om kärlek och vänskap, om mod och inte minst mat. Berättelsen vävs kring de små livsödena, det som pågår under ytan på vardagens alla händelser och som på samma gång innehåller livets stora frågor: kärlek, vänskap, lojalitet och förhoppningar.

Detta är första delen i serien om Familjen kring restaurang La Stella.

(Bokförlaget Semic)

- - -

Liselotte kämpar för att finna balans i tillvaron. Hennes man Mario driver Östersunds mest populära restaurang, La Stella, och arbetar jämt. Själv har Liselotte fullt upp med barnen Sandra och Elias, med arbetet på resebyrån, med hemmet och med sina föräldrar. Och någonstans har hon en gnagande känsla av att livet inte blev som hon tänkt sig.
Det här är första delen i serien om familjen kring La Stella, som följs av Vinbär och vemod, Hallon och hat och Lingon och lust.

(Btj)

Ämnen och teman

Platser för händelserna

Konkreta platser för händelserna

Ämnesordskedjor

Ämnesord

Originalspråk

Textutdrag

"Varför är du så stressad? Din mamma fixar ju middan i kväll."
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Utgivningstid

Sidantal

365

Språk