Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Skräckens tidevarv

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.
Pärmbild
Pärmbild
Olika pärmbilder visas stora om du pekar eller klickar på den lilla bilden.

Beskrivning

Vampyraterna är tillbaka!
Connor Tempest må vara blott fjorton år, men när det gäller piratlivet är han som ­fisken i vattnet. Men nu tvingas han plötsligt välja, mellan sin lojalitet till piraterna ombord och lojaliteten till sin syster - och det är inget enkelt val. Grace Tempest däremot tilltalas inte alls av sjörövarlivet. Inte heller blir hon av med den oroväckande känslan av att allt inte står rätt till ombord på vampyraternas fartyg, som hon lämnat. Vågar hon ens återvända dit? Sidorio har fördrivits men hans illasinnade gärningar gör sig påminda.
I denna uppföljare till Havets demoner är tillvaron för tvillingarna till sjöss stormigare än någonsin, och nya tider smyger sig obemärkt och urskillningslöst på Connor, Grace, deras vänner och deras fiender - i skräckens tidevarv!

(B. Wahlström)

Ämnen och teman

Huvudpersoner

Konkreta platser för händelserna

Tidpunkt för händelserna

Exakt tidpunkt

Originalspråk

Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Utgivningstid

Sidantal

444

Språk

Översättare

Utgivningstid

Sidantal

428

Förlag

Språk

Översättare

Första publikation

ja

Språk