Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Som maskrosfrön för vinden

Typ

romaner
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

En fridfull idyll… En lycklig familj… Ett telefonsamtal som hotar dem alla.

Jack och Molly Campbell har funnit sig tillrätta i tillvaron och njuter ett stabilt familjeliv med deras adopterade fyraårige son Joey. Då kommer telefonsamtalet från socialsekreteraren. Joeys biologiske far har precis blivit frigiven från fängelset. Han är redo att starta ett nytt liv – men inte utan sin son…

En domares snabba beslut blir förödande för familjen Campbell. Joey måste återvända till sina biologiska föräldrar. Dagarna efter domstolsbeslutet får Jack Campbell en desperat och farlig idé. I ett tillstånd av chock och förvirring ser familjen Campbell hur deras adopterade son plockar upp en maskros och blåser fröna för vinden. De bara måste hitta ett sätt att få behålla Joey. Tänk om de helt enkelt bara kunde ta Joey med sig och försvinna… som maskrosfrön för vinden.

(Semnos Förlag)

Personer, aktörer

Originalspråk

Textutdrag

Ibland undrade Molly Campbell om andra människor såg det. När främlingar gick förbi henne och Jack och lille Joey, kanske de faktiskt kunde se ett gyllene skimmer runt dem, ett ljus som berättade för hela världen det de redan visste.
Att livet inte kunde bli mer perfekt.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Språk

Utgivningstid

Sidantal

231

Språk

Översättare