Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Onda men

Typ

romaner

Upphovsman

Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Efter trehundra år av fred och stillhet drabbas nu återigen den lilla ön Dutch Island – eller Sanctuary som den en gång kallades – av förföljelse, skräck och ond bråd död. Offren för massakern 1693 lever kvar på ön som spöken, sida vid sida med den lilla öbefolkningen. Och de anar nu att ondskan i dess renaste form – en man vid namn Moloch och hans mannar – är på väg för att ta ut en efterlängtad hämnd på en ung kvinna och hennes son. Den enda som kan förhindra att katastrofen slår till igen mot den idylliska om än spöklika lilla ön är dennes ende polis och beskyddare, John Dupree. John bär på minnena från öns blodiga förflutna och han kommer att göra allt för att förhindra att oskyldigt blod än en gång spills på Dutch Island.

Onda män är en gastkramande och spännande thriller och de övernaturliga inslagen ger boken en trollbindande känsla. Historien uppslukar och lyckas få läsaren att med en rysning fortsätta att vända blad långt in på småtimmarna. (Forum)
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Språk

Utgivningstid

Sidantal

344

Förlag

Språk

Översättare