Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Hemkomsten

Typ

romaner
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.
Pärmbild
Pärmbild
Olika pärmbilder visas stora om du pekar eller klickar på den lilla bilden.

Beskrivning

En bruten relation
Luke, familjen Baxters ende son, har lämnat det som betydde mest för honom; tron, familjen och Reagan, hans stora kärlek. Bestört av händelserna den 11 september 2001, resonerar Luke att livet består av tillfälligheter, att tron är en bluff och att Gud inte existerar.

En hemlighet
Ett barn håller på att födas, men med Reagan 160 mil bort, i New York, har Luke ingen aning om att det är han som är far till barnet. Men nu är det någon i familjen som får veta sanningen. Problemet är bara att hon har sin egen hemlighet. En hemlighet som för alltid kommer att förändra familjen Baxters liv.

En upptäckt
Vad ska till för att Luke ska vända tillbaka till familjen, som älskar honom och saknar honom? Och hur långt är en viss, ung brandman villig att gå för att föra familjen samman igen, och samtidigt finna sin plats i familjen?

(Semnos Förlag)

Personer, aktörer

Konkreta platser för händelserna

Exakt tidpunkt

Originalspråk

Textutdrag

Reagans händer darrade när hon tog upp telefonluren och slog numret.
Numret hade en gång varit så välbekant, men det kändes som evigheter sedan. det var innan hon hade börjat förlora kontrollen över allt.
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Namn

Första publikation

ja

Språk

Utgivningstid

Sidantal

330

Förlag

Språk

Översättare

Utgivningstid

Sidantal

251

Språk

Översättare