Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Tillbaka till Madison County

Typ

romaner
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.

Beskrivning

Tio år och tolv miljoner exemplar efter succéromanen Broarna i Madison County avslutar Robert James Waller sin gripande berättelse om den vackra kärlekshistorien mellan Robert Kincaid, en kringflackande fotograf, och Francesca Johnson, en konventionell lantbrukarhustru i Iowa.

I Tillbaka till Madison County möter vi Robert som nu lever med sina minnen av en ensam tillvaro på vägarna och av Francesca, den kvinna vars passion han väckte för en kort men omtumlande tid. Han ger sig åter ut på vägarna på vad som ska bli en upptäcktsresa full av överraskningar.

Francesca besöker fortfarande Roseman Bridge och reflekterar över sina sällsamma dagar och nätter med Robert. Hon vårdar minnet av den märklige mannen som förändrade hennes värld, och hon hyser en innerlig längtan att söka upp honom. På vägen till Madison County möter Robert en kvinna från sitt avlägsna förflutna och hans liv får en ny och överraskande dimension. (Bra böcker)
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Språk

Utgivningstid

Sidantal

193

Språk