Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Soluppgång

Typ

romaner
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.
Pärmbild
Pärmbild
Olika pärmbilder visas stora om du pekar eller klickar på den lilla bilden.

Beskrivning

En familjs firande av evig kärlek och en ny början. En berättelse
om Guds oändliga trofasthet och löftet om en nystart i livet.

Ett efterlängtat firande. Bröllopsförberedelser pågår. Är det möjligt för Katy att finna en plats i Daynes värld? Eller kommer pressen från berömmelsen att ta ifrån dem allt det som de har kämpat för tillsammans? Ett nytt hopp. John Baxter är inte så säker på hur hans barn ska hantera det som han själv inte längre kan fly ifrån – känslorna som han har för sin väninna Elaine. Mitt i bröllopsplanerna och andra familjehändelser får John ett nytt hopp om en vacker soluppgång för första gången sedan Elisabeths död.
En fruktansvärd tragedi. Under tiden har familjen Flanigan problem med Cody Coleman, stjärnspelaren i Jim Flanigans fotbollslag. Efter att ha blivit alkoholförgiftad kämpar Cody för sitt liv. Bara Guds nåd och ett mirakel kan rädda honom från dödens grepp – och föra laget samman igen.
(Semnos)
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Språk

Utgivningstid

Sidantal

327

Förlag

Språk

Utgivningstid

Sidantal

261

Språk