Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Tillsammans

Typ

romaner
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.
Pärmbild
Pärmbild
Olika pärmbilder visas stora om du pekar eller klickar på den lilla bilden.

Beskrivning

Jack älskar ungkarlslivet och singelkvinnor. Ju mer singel, desto bättre. Så länge hon förblir det och inte börjar få några konstiga idéer Som äktenskap till exempel. Eller kärlek. Eller Gud förbjude en andra träff
Amy är dödstrött på att vara singel. Hon lyckas inte hitta en enda vettig karl antingen är de rädda för kärlek eller besatta av pengar. Nu är hon ute efter någonting annat. Någonting äkta. Hon vill finna den Rätte. Och hon vill göra det nu. För om han inte infinner sig snart kan hon lika gärna bli nunna!
När de båda möts är det upplagt för missförstånd och förvecklingar. Vartannat kapitel är skrivet ur Jacks perspektiv och vartannat ur Amys. Och versionerna liknar inte alltid varandra
Tillsammans är en annorlunda, träffsäker och fruktansvärt rolig bok. Samarbetet mellan Josie Lloyd och Emlyn Rees ledde till att deras eget singelliv tog slut. Numera lever de tillsammans!

(Forum)

Ämnen och teman

Konkreta platser för händelserna

Exakt tidpunkt

Originalspråk

Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Utgivningstid

Sidantal

380

Förlag

Språk

Översättare

Första publikation

ja

Språk

Utgivningstid

Sidantal

348

Förlag

Språk

Översättare