Bokens titel. Om boken utkommit under olika titlar, visas här den första titeln.

Sjuårskrisen

Typ

romaner
Klicka här om du vill veta mer om författaren och om författarens övriga verk.
Pärmbild
Pärmbild
Olika pärmbilder visas stora om du pekar eller klickar på den lilla bilden.

Beskrivning

Uppföljare till succéromanen Tillsammans!

Amy och Jack har levt tillsammans i sju år. Numera är de gifta och har tvååriga sonen Ben ihop. Liksom i sin förra bok, Tillsammans, berättar de här omväxlande i kapitlen om sin syn på livet.
Jack jobbar som trädgårdsmästare. Amy är hemma med Ben. Hon funderar bland annat över hur hennes liv kunde ta en sådan absurd vändning – från att ha varit mitt uppe i en spännande karriär i modebranschen till ett liv där dagarna kretsar kring barnmat, blöjor och jobbiga väninnor.
Vardagsbestyren sliter på relationen och både Amy och Jack längtar efter spänning och passion. Varför verkar alla andra ha det så mycket roligare? När Amy ska hjälpa en väninna att hitta en dejt på nätet kan hon inte undgå att själv bli lite intresserad.
Och när Jack får jobb i trädgården till ett av Londons finaste hus, blir han indragen i ett äktenskapsgräl – och står plötsligt öga mot öga med en rik och vacker kvinna i sexiga underkläder ...

En varm, dråplig och underhållande roman om familjeliv, relationer och kärlek.

Josie Lloyd och Emlyn Rees böcker har blivit översatta till tjugosex språk. Sjuårskrisen är en fortsättning på Tillsammans som blev en stor succé. Paret lever i London med sina tre döttrar.

(Forum)
Uppgifter om originalutgåvan av verket samt den första översatta utgåvan på svenska och/eller finska. Här visas också uppgifter om eventuella nyöversättningar och ibland även uppgifter om översättningar till andra språk än finska och svenska.

utgivningar

Första publikation

ja

Språk

Utgivningstid

Sidantal

391

Förlag

Språk

Översättare