Starkare än nu

Rycket, Stöten, Kraften, Styrkan är en serie för 12-15-åringar, skriven av Emma Frey-Skött (ska egentligen vara ett norskt ö, som ett o med ett streck / genom). Böckerna passar även för lite äldre tonåringar och ungdomar, speciellt om man gillar att träna på gymmet. Manda tränar tyngdlyftning tillsammans med andra pojkar och flickor. Serien följer hennes träning och samtidigt saker som händer utanför träningarna där de lyfter vikter. Manda har en problematisk relation till sin mamma och mammas nya pojkvän och tar mormor till hjälp.

Manda tycker inte hon är så duktig ännu, men tränaren vill att hon ska flytta över till tävlings-gruppens träningar. Hon ser något hos Manda. Hon kan bli något stort, men Manda måste öva, öva, öva. Manda inspireras av sin döde morfar som var en berömd tyngdlyftare. Mandas tränare vill att Manda ska söka in till ett speciellt tyngdlyftarprogram på gymnasiet. Men det är få som kommer in och om hon gör det måste hon flytta till en annan stad och bo på internat. För att ha en chans måste hon dessutom tävla i junior-SM, svenska mästerskapen. Hon har aldrig tävlat förr och känner sig nervös. 

Love, en kille som också tränar i tävlingsgruppen, är hjälpsam och hjälper Manda med tekniken. Men Love verkar vara ihop med Lawen, en tjej som Manda har svårt att komma överens med. Manda är inte säker på hur hon känner för Love. 

Böckerna är lättlästa och man kan snabbt ta sig igenom alla fyra böcker om man vill. Böckerna har runt 70 sidor var.